Karitraa Urban Training – nadupaný trénink pro silné ženy!

Karitraa Urban Training – nadupaný trénink pro silné ženy!

Náročný trénink, který vás prověří po fyzické stránce a na kterém se rozhodně nebudete nudit. Posílíte snad všechny svaly v těle, proběhnete se, nikdo vám nic neodpustí. Takový byl Karitraa Urban trénink na Praze 5.

Co je to vlastně Urban Training (trénink)?

Urban training je kombinace tělesného cvičení s kardio, sílou a interevalovým tréninkem. Tréninky jsou určeny výhradně ženám, které se rádi hýbou a dělají něco pro své tělo. Tréninky již proběhly a budou probíhat zejména ve městech a městských parcích.

Prohlédněte si další fotografie z Karitraa Urban Tréninku…

A jak to celé probíhalo?

Když jsem na trénink šla, čekala jsem, že se bude jednat o běžecký trénink. Vzhledem k tomu, že jsem běžkyně, která je pro běh zapálená, ale posilování se moc nevěnuje, i když by měla, tak pro mě trénink tohoto typu nebyl úplně procházkou Smíchovským sadem.

Příjemné zázemí Karitraa Urban tréninku bylo v Lokal Bloku (lezecké stěně a restauraci), odkud se také vybíhalo. Jako první došlo na zahřívací běh a následovalo kvalitní protažení a rozcvičení před tréninkem. Během jsme se přemístili nad park nad Smíchovem, kde jsme opakovaně vybíhaly schody. V co nejrychlejší frekvenci, po jedné noze, po druhé noze, snožmo a tak dále… Pro některé účastnice to ovšem bylo náročné už tady, ale to nás to „nejhorší“ teprve čekalo. Výběh do kopečka a na paloučku začalo posilování. Intenzivní a v sériích. Posílili jsme ruce, břišní svalstvo, hýždě, stehna… Je něco na co jsem zapomněla? Následovalo popoběhnutí a zase… Spoustu zajímavých a netradičních cviků. Hraní si v podobě sklouznutí skluzavky, pár cviků a sprintem do kopečka opět na skluzavku – organizátorky se při přípravách opravdu vyblbly. Jako zpestření a lehký odpočinek byl trénink proložen průchodem obchodního centra OC Nový Smíchov. Ale neběžet! Jenom chodit a každý pátý krok udělat dřep. Netradiční podívaná pro nakupující:).

To ale ještě nebyl konec. Následovalo další vydatné posilování v několika sériích a závod o hodinky Polar. Nechybělo ani závěrečné vydýchání a protáhnutí. Dokonce byly zařazeny i cviky z jógy.

Celkem se naběhalo cca 3-4 km a v průběhu toho se na 5 stanovištích cvičilo. Jednalo se o 2 hodiny tréninku, takže opravdu poctivý trénink proložený sériemi posilování, vybíhání kopečku atd.


Kari Traa logo

Drsná norská příroda a silný smysl pro skandinávské tradice jsou zdrojem inspirace pro design Kari Traa. Sportovní oblečení vytvořené, aby přesně sedělo ženským tvarům, ale zároveň aby vyhovovalo požadavkům na aktivní, sportovní a dobrodružný životní styl. Většina výrobků Kari Traa je navržena tak, aby je mohli nosit i teenageři.

Je možné zakoupit si výrobky Kari Traa na tréninku?

Ano, na tréninku jsme jednak všechny dostaly triko Kari Traa a současně bylo možnost si zakoupit výrobky s 20 % slevou. Současně probíhalo i testování bot La Sportiva, které si účastnice mohly na trénink zapůjčit.

Kdy a kde budou další Karitraa urban tréninky?

Další tréninky proběhnou na podzim v Karlových Varech, Liberci a Brně.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: